fbpx

NAJLEPŠA LOKACIJA U BEOGRADU

Restoran krasi moderno dizajniran enterijer prožet detaljima iz srpske tradicije i odličan ambijent

FENOMENALAN ENTERIJER I AMBIJENT

Restoran krasi moderno dizajniran enterijer prožet detaljima iz srpske tradicije i odličan ambijent

TRADICIONALNI SRPSKI SPECIJALITETI

Restoran krasi moderno dizajniran enterijer prožet detaljima iz srpske tradicije i odličan ambijent

Restoran

Beograd, prestonica na ušću dve reke, koja već samim ušćem otvoreno pokazuje srdačnost, bliskost, otvorenost i spoj različitosti, spremnih da budu domaćinski dočekane, prijateljski ugošćene i prihvaćene i prvi i svaki sledeći put, sa istom dozom ljubavi i zagrljaja.

Baš na tom mestu, koje gleda na Kalemegdansku tvrđavu i spomenik ,,Pobednik”, najlepše dokaze postojanosti ovog grada, njegove daleke istorije svega što je prošao, ali i što će proći, među zelenilom s jedne, i umirujućim pogledom na reku, s druge strane, nalazi se restoran Nacionalna klasa, koji je, kako mu samo ime kaže, klasa za sebe.

Restoran Nacionalna klasa, nije samo obično mesto na koje možete izaći.

 To je je jedinstveni spoj tradicionalnog i novog. “Ušće” onoga najboljeg od tradicije koju nosi, u ono novo što svakim danom, donosi vreme i moderno doba.

Ovaj restoran Vam nudi najbolja domaća srpska jela, kao i srpske specijalitete, koji se pripremaju prema tradicionalnim recepturama. Taj tradicionalni ukusni “začin” ovog mesta, posebnu aromu svog postojanja dobija u kombinaciji sa modernim, novim enterijerom restorana, ali i bašte koja je posebno lepo mesto, ukoliko želite da provedete veče u lepom ambijentu, koji spaja i ljubitelje vode i onih koji vole osećaj kada su okruženi zelenilom.

Nacionalna klasa je sve to. Klasa koja spaja nespojivo, pruža samo najbolje, i sve to sa istorijom postojanja koja datira još od 1963. godine. Kvalitet nema rok trajanja, a ovaj restoran se trudi da svoje trajanje zasniva  upravo na kvalitetu usluge koju pruža dugi niz godina i zadovoljnim gostima, koji su najveća nagrada za uspeh.

Ono što ovaj restoran posebno izdvaja od drugih jeste idilična atmosfera, koja je spoj prelepog ambijenta i sjajne muzike, koja je postala sinonim za dobar provod u Nacionalnoj klasi.

Restoran je poznat po raznovrsnom muzičkom programu, koji se odvija i leti u bašti, i zimi u samom restoranu, sredom, petkom i subotom, što su postali uveliko rezervisani dani za druženje sa nama, za one koji samo jednom dođu kod nas, jer se nakon toga, iznova vraćaju!

Restoran misli na vas u svakom trenutku, te tako i sam dolazak, ukoliko ste sopstvenim prevoznim sredstvom, neće biti problem, jer je obezbeđen javni parking, koji je prostran i besplatan.

Ukoliko poželite da svoje bitne trenutke podelite sa nama, Nacionalna klasa poseduje odgovarajuće kapacitete za sve vrste vaših privatnih proslava ili poslovnih događaja, te možete biti sigurni da će se naše profesionalno i pre svega ljubazno osoblje potruditi da vam izađe u susret i omogući da napravite baš onakav događaj kakav će se pamtiti i dugo prepričavati.

Ono što je posebno bitno za sve one koji vole beg iz grada i prirodu, ali sa druge strane ne žele da propuste naša sjajna druženja, tu je i Nacionalna klasa Gorski, na Kopaoniku, gde vas čeka drugi deo našeg tima, da se druženje nastavi!

Mi ulažemo u dobru saradnju, srdačnost, ljubaznost, profesionalnost a vaše zadovoljstvo je dvostruko naše!

Jednom kada dođete vratićete se opet, a to i jeste naš cilj!  Da gradimo iskreno prijateljstvo, i da trajemo zajedno sa vama, stvarajući malu istoriju slavljenja života, odmah prekoputa istorije koja čini pogled iz naše bašte.

Za trajanje, osmehe, nova prijateljstva, i muziku koja leči, čekamo vas da nazdravimo zajedno!  Dobrodošli!

Restoran raspolaže sa više od 150 mesta, a za rezervacije nas možete pozvati na broj telefona: +381 69 25 25 123.

REZERVIŠITE MESTO NA VREME:

res&info dan: +381 69 25 25 123

 

kontakt & rezervacije

 

ADRESA

Ušće bb, 11000 Beograd

E-MAIL & REZERVACIJE

Call Now Button