fbpx

ORGANIZACIJA PROSLAVA

Došlo je vreme za organizaciju tog posebnog dana – venčanja, rođendana, mature, godišnjice, krštenja ili bilo kog drugog datuma koji je značajan vama i vašim najdražima. Restoran Nacionalna klasa vam nudi mogućnost kompletne organizacije vaše proslave – od idejnog rešenja i koncepta događaja, preko konsaltinga i planiranja, do sprovođenja ugovorenih planova. Kakav god tip proslave da je u pitanju, naš tim vam stoji na potpunom raspolaganju, kako bi zajedno sa vama vaše zamisli preveo u realnost i organizovao besprekornu proslavu u kojoj ćete uživati i vi i vaši gosti.

Restoran Nacionalna klasa, nije samo obično mesto gde možete proslaviti svoje posebne datume. To je je jedinstveni spoj tradicionalnog i novog. “Ušće” onoga najboljeg od tradicije koju nosi, u ono novo što svakim danom, donosi vreme i moderno doba. Tradicionalni “začin” čuvenog beogradskog mesta koje datiura još od 1963. godine, posebnu aromu svog postojanja dobija u kombinaciji sa modernim, novim enterijerom restorana, ali i bašte koja je posebno lepo mesto, ukoliko želite da svoje važne trenutke proslavite okruženi prirodom i sa pogledom na Kalemegdansku tvrđavu.

Ukoliko se odlučite da svoje bitne trenutke podelite sa nama, potrudićemo se da organizujemo baš onakav događaj kakav će se pamtiti i dugo prepričavati. Ulažemo u dobru saradnju, srdačnost, ljubaznost, profesionalnost a vaše zadovoljstvo je dvostruko naše!

Tim Restorana Nacionalna klasa preuzima potpunu odgovornost koju nosi organizacija slavlja, kako bismo vam osigurali fenomenalan provod i bezbrižno uživanje u vašim svečanim trenucima.

Prepustite brigu o detaljima nama. Počevši od samog dekora, pobrinućemo se da sve bude u skladu sa vašim željama i zamislima. U saradnji sa vama, obezbedićemo svu neophodnu i podrazumevanu dekoraciju, cveće i balone svih veličina i boja koje zatražite, konfete, različite specijalne ukrase za stolove i stolice. Važno nam je da sve bude baš onako kako ste želeli, pa ćemo tako sa vama preći svaki deo dekoracije, pre nego što počnemo sa organizacijom.

Naravno, dobar meni i odličan ketering su bitan deo svake proslave. Pred vama je širok izbor. Sa nama ćete imati apsolutnu slobodu da izaberete meni koji vam najviše odgovara, a ukoliko je potrebno, možete se uneti različite izmene i dopune u skladu sa vašim ukusom i preferencijama. Preuzimamo sve aktivnosti vezane za aranžiranje vašeg menija počevši od predjela, pa sve do torte. Na vama je samo da se opustite i maksimalno uživate u svojoj svečanosti sa vama dragim ljudima.

Muzika je nezaobilazni činilac ovakvih prilika. Nacionalna klasa je tokom godina sarađivala sa velikim brojem popularnih muzičkih sastava i izvođača, tako da vam u tom pogledu možemo obezbediti najkvalitetniji muzički program. Dobra zabava, trenuci za pamćenje i pun podijum za igru su vam uz našu organizaciju zagarantovani.

I ne brinite, nismo zaboravili da sve ove trenutke sačuvamo od zaborava. Danas svako od nas ima mogućnost da ovekoveči neki trenutak, međutim kada su posebne prilike u pitanju, svi želimo kvalitetne fotografije, uhvaćene važne trenutke i spontane trenutke zabeležene kamerom koje će i posle mnogo godina izmamiti osmehe. Naš tim vam i u ovom segmentu može pomoći. Ukoliko se odlučite za profesionalni pristup, obezbedićemo kvalitetne fotografe i snimatelje koji će sve bitne trenutke vešto zabeležiti i tako vam omogućiti da iznova proživljavate radosne momente.

Restoran Nacionalna klasa vam je na usluzi prilikom organizacije venčanja, ali i svih drugih proslava ponedeljkom, utorkom, četvrtkom i nedeljom. U dogovoru sa vama, pobrinućemo se da vaše slavlje bude događaj kojeg ćete se dugo i sa radošću sećati.

Za dodatne informacije nam se možete obratiti putem našeg info centra koji vam je dostupan
svakoga dana. 

kontakt & rezervacije

 

ADRESA

Ušće bb, 11000 Beograd

E-MAIL & REZERVACIJE

Call Now Button